d9787da64cb83fee7270b3ab41ab1f1bf24b499c

یکی از موضوعهای مهم در زمینۀ خدمات دانشجویی، تغذیۀ دانشجویی است. در این خصوص کارگروه "تدوین قرارداد تیپ غذای دانشجویی" در بهمن ماه 1393 تشکیل و مشغول به فعالیت شد و پس از پنج ماه کار مستمر و فشرده با حضور متخصصان و کارشناسان حوزۀ تغذیۀ دانشجویی از 11 دانشگاه، نمایندگان دبیران مناطق هشت گانه و صندوق رفاه در بهار 1394 این تالش جمعی به نتیجه نشست و مطالب مفیدی به دست آمد که در قالب قراردادهای پیشنهادی تغذیۀ دانشجویی با پنج پیوست شامل استانداردها و شاخصهای الزامی مواد غذایی، آیین نامۀ بهداشتی غذای دانشجویی، فهرست تخلفات و جرایم، آنالیز غذای پیشنهادی و شیوه نامۀ آماده سازی مواد اولیه و پخت غذای دانشجویی در اختیار معاونت های دانشجویی دانشگاه ها قرار گرفت که با استقبال بسیاری از آنان مواجه شد و ما را واداشت که مطالب را جامع تر کرده و به مجموعه کتابهای تغذیه دانشجویی تبدیل کنیم. مزایای استفاده از این مجموعه شامل صرفه جویی اقتصادی، هزینه کردن بهینۀ بودجه، افزایش کیفیت غذای دانشجویی، افزایش ضریب بهداشتی، ارتقای اطلاعات پیمانکاران غذا و در نهایت رضایت مندی دانشجویان است که در راستای استاندارد سازی و یکنواخت شدن غذای دانشجویی در تمامی مراکز آموزش عالی و دانشگاه های کشور است.

در این جلد (مدیریت برون سپاری تغذیه دانشجویی) به نکته های مهم هنگام برونسپاری و بستن قرارداد و فهرست تخلفها و جریمه ها اشاره شده است و دو نمونه قرارداد شامل قرارداد خرید مواد اولیه

قرارداد پخت غذای دانشجویی بیان شده است که می تواند برای مسئولان و مدیران دلسوز و متعهد دانشگاهها مفید واقع گردد. برای اجرای موارد و مطالب گفته شده، در این کتاب سرفصلهای حقوقی و مالی در تهیۀ غذای دانشجویی مدنظر قرار گرفته است. از طرفی با توجه به بند "د" مادۀ20 قانون برنامۀ پنجم توسعۀ کشور مبنی بر خصوصی سازی خدمات، سپردن خرید مواد اولیه و پخت و پخش غذا به پیمانکاران بخش خصوصی توسط دانشگاهها امری رایج و سفارش شده است، اما در عین حال این واگذاری، مشکلات و دردسرهایی نیز دارد که در این بخش سعی شده است با در نظر گرفتن تمامی قوانین باالدستی، آیین نامه های مالی و معاملاتی مرتبط و دستورالعملهای حقوقی، راهکارهایی ارائه شود تا از میزان بار مالی واردشده به دانشگاهها و مشکلات حقوقی آنها کاسته شود. شایان ذکر است که در انجام این کار از تجربه های دانشگاههای مختلف، استفاده گردیده و سعی شده است که مسائل علمی و تجارب عملی با هم آمیخته شود تا مطالب تهیه شده کاربردی باشد و موجب بهبود وضعیت تغذیۀ دانشگاهها و مؤسسه های آموزش عالی شود و ابزاری در دست مدیران ومسئولان دانشگاهی برای خدمت بیشتر به دانشجویان کشور باشد. البته نیک میدانیم که این مجموعه کامل نبوده و تکمیل و اصلاح آن، مستلزم کمک و نظر متخصصان و مسئولان تغذیه دانشجویی و همچنین دانشجویان عزیز خواهد بود. در پایان از خوانندگان محترم استدعا داریم که با رهنمودهای ارزشمند خود ما را در جهت رفع نقایص احتمالی یاری نمایند.

داده و منابع

اطلاعات تکمیلی

فیلد مقدار
وبسایت سازمان
کارشناس مسئول داده
سمت کارشناس مسئول داده
تلفن مسئول داده
پست الکترونیکی مسئول داده
آدرس سازمان مسئول داده
شهر
استان
نسخه
شناسه فراداده
تاریخ نشر 1397
تاریخ بازنگری
وضعیت رکورد
زبان
نرخ به روزرسانی