نوآوری در کیفیت و فرآوری نان ایجاد شود/ لزوم حضور شرکتهای دانشبنیان در صنعت غذا
داده و منابع
این دیتاست داده ندارد
اطلاعات تکمیلی
فیلد | مقدار |
---|---|
وبسایت سازمان | https://gtc.ir |
کارشناس مسئول داده | حسینی مریم |
سمت کارشناس مسئول داده | |
تلفن مسئول داده | |
پست الکترونیکی مسئول داده | |
آدرس سازمان مسئول داده | |
شهر | تهران |
استان | تهران |
نسخه | |
شناسه فراداده | 6418de33-67c4-4c0c-9da2-70b6c8ba0f1a |
تاریخ نشر | 1401-03-23 |
تاریخ بازنگری | 1401-03-23 |
وضعیت رکورد | در حال بهنگام سازي مداوم |
زبان | فارسی |
نرخ به روزرسانی | روزانه |